Martin Eriksson

Martin Eriksson

Vilket webbhotell ska jag välja?

Det finns många olika webbhotell att välja mellan idag och det kan vara svårt att veta vilket som passar just dig bäst. Här kommer vi redogöra för vad som kan vara bra att tänka på när du väljer webbhotell för din hemsida.

Vad är ett webbhotell?

Loopia och Binero är två exempel på vanliga webbhotell i Sverige. Det är den plats där ditt domännamn, hemsida och e-post finns. Det går att ha domännamnet (tex www.dittforetag.se), hemsidan och e-posten på olika stället, men många föredrar att ha allt samlat på samma ställe.

Vad ska jag tänka på när jag väljer webbhotell?

När du ska välja webbhotell är det bra att först kolla på vad du har tänkt att ha för hemsida. En hemsida med mycket text kräver inte så mycket utrymme, medan om du vill ha mycket bilder och videos så behöver du mer utrymme. De flesta webbhotell har idag tillräckligt med utrymme för de allra flesta webbplatser redan på deras bas-nivå.

En annan viktig sak är upptiden. Inga webbhotell har 100% upptid då servrar och liknande behöver uppdateras och startas om ibland, men viktigt är att du har ett webbhotell med minst 99.9% upptid. Annars riskerar du att din hemsida ligger nere vid fel tillfälle.

Viktigast av allt

Förhoppningsvis går det mesta bra, men ifall någonting krånglar (det händer) så är det superviktigt med riktigt bra support. Det finns inget värre än om mejlen slutar fungera och supporten inte svarar. Därför har vi tagit fram ett skräddarsytt webbhotell åt våra kunder där vi sköter allt det administriva kring webbhotellet. Det inkluderar uppsättning av e-postkonton, säkerhetskopieringar, hjälp om något krånglar och rapportering av besökare på er webbplats. Med andra ord så ansvarar vi för att din hemsida och e-post alltid är uppdaterad och fungerar bekymmersfritt.

Vill du också ha ett bekymmersfritt webbhotell med riktigt bra prestanda och personlig support? Då får du gärna kontakta oss.

Dela gärna

Hej!

Hur kan jag hjälpa dig?

martin@webbme.se
070-494 06 31
Bryggavägen 131E
178 51 Ekerö

du verkar gilla vår sida :)

vi vill gärna höra från dig!

genom att använda detta formulär godkänner du vår integritetspolicy

Webbme digital marknadsföring