FRAMGÅNG PÅ WEBBEN

så här ser vår
arbetsprocess ut

1.

Vi tror att ett personligt möte (fysiskt eller webbmöte med kamera) är nyckeln för ett lyckat samarbete. Då vi går igenom upplägget och målen med din hemsida.

Vi hjälper dig att reda ut detta innan vi börjar med design och layout. Det är bra om du kan visa några hemsidor som du tycker om, så att vi enklare kan bilda oss en uppfattning om hur du har tänkt att hemsidan ska se ut designmässigt. Då kan vi sedan komma med ett förslag på en skräddarsydd hemsida som både du och dina kunder gillar.

2.

Efter ett personligt möte skickar vi alltid en kostnadsfri offert, så att du vet exakt vad din nya hemsida med tillhörande funktioner kommer att kosta.

3.

Om du godkänner offerten sätter vi igång med din nya hemsida. Under arbetets gång får du självklart vara med och komma med synpunkter. 

Om du har en befintlig hemsida som ska göras om så gör vi ändringarna på en av våra domäner först. När du sedan godkänt den nya hemsidan för vi över den till din nuvarande domän (t.ex. www.dittforetag.se). På så sätt ligger din hemsida inte nere under uppbyggnad. 

4.

Hemsidan publiceras! 

5.

När hemsidan är klar hjälper vi dig självklart med drift och support. Vi lägger upp en plan för t.ex. uppdateringar på din blogg, så att du inte behöver lära dig alla program. Skulle du däremot vilja uppdatera eller göra ändringar på din hemsida själv så har vi programvaror som är enkla att använda. 

det ska vara enkelt att ha en hemsida som genererar affärer!

du verkar gilla vår sida :)

vi vill gärna höra från dig!

genom att använda detta formulär godkänner du vår integritetspolicy

Webbme digital marknadsföring