BMD Agency

“WebbMe hjälpte mig att göra om min hemsida från grunden. De har gjort ett fantastiskt arbete att med sin erfarenhet om surf-beteende och klick-frekvenser bygga en attraktiv och lätt åtkomlig hemsida. Uppbyggd så att besökaren lätt kan komma till ett nästa steg. Dess utom med automatiska kopplingar mellan hemsidan, mailen och programmet Mailchimp där jag skapar mina inspirationsbrev. Fick mycket trevlig bemötande och de var lyhörda på mina önskemål och behov. Kom med många bra förslag till förbättringar. Jag är jättenöjd med WebbMe och de kommer fortsatt att få sköta om min hemsida.”

– Henrik Bergkrantz
BMD Agency
BMD Agency hade sin tidigare hemsida hos ett annat företag, där kontaktformuläret och nyhetsbrevet slutade fungera. Hemsidan låg också på ett webbhotell som Henrik inte var nöjd med. Utöver detta så var det text och bilder som behövde uppdateras. 

Vårt uppdrag blev att bygga upp en ny hemsida med liknande design. Kontaktformuläret gjordes om och kopplades ihop med tjästen MailChimp som de använder. Vi hjälpte även till med att flytta hemsidan och mejlkonto till nytt webbhotell och installera SSL certifikat.

Resultatet blev en ny hemsida som är modern, fungerar perfekt på mobila enheter och integrerar smidigt med deras nyhetsbrev.

du verkar gilla vår sida :)

vi vill gärna höra från dig!

genom att använda detta formulär godkänner du vår integritetspolicy

Webbme digital marknadsföring